Stanić: “Mentalna stabilnost momčadi nije na razini na kojoj treba biti”

Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Nakon što je Hajduk porazom od Lokomotive (2:3) u 30. kolu HT Prve lige pao na peto mjesto ljestvice intervju za službenu klupsku stranicu dao je savjetnik predsjednika Uprave Marina Brbića za sportsku politiku Mario Stanić.

Stanić se osvrnuo na posljednje utakmice Bilih, govorio je o aktualnom igračkom kadru, mladim igračima, treneru Tudoru, izjavi kapetana Caktaša koji je nakon poraza u Kranjčevićevoj prozvao suigrače, proteklih šest mjeseci provedenih na Poljudu, pritisku rada u Hajduku, prijetnjama napisanim na obiteljskoj kući Marina Jakoliša, ali i o planovima za budućnost…

Pogledajte video intervju:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter