Search
Close this search box.

Steven Juncaj nakon pola godine i dva nastupa napustio Rijeku

Foto: HNK Rijeka

Steven Juncaj je nakon dva nastupa i odigrane 34 minute u riječkom dresu barem privremeno napustio Rujevicu te je do konca lipnja posuđen Michigan Starsu. 27-godišnje lijevo krilo je prošlog kolovoza potpisao dvogodišnji ugovor, no trener Željko Sopić je njegove usluge koristio samo u kup dvobojima s Libertasom i Cibalijom.

Njegov novi klub nije iznenađenje obzirom da je u vlasništvu njegovog oca Georgea te se natječe u trećem rangu američkog nogometa. Steven je prije dolaska u Rijeku igrao za slovensku Goricu koja je također bila sponzorski potpomognuta od strane njegove obitelji.

Juncaj je prilikom dolaska u Rijeku izjavio: “Ovo je za mene ostvarenje sna, otkad sam bio malo dijete htio sam igrati u Rijeci i nisam mogao zamisliti da će poslati realnost. Moj otac je iz Crne Gore odrastao je prateći jugoslavensku ligu. Poznavali smo hrvatske momčadi, Rijeka je bila jedna od njih. Bio sam opsjednut Rijekom jer to je klub pored mora i uvijek sam govorio ocu zamisli da jedan da mogu tamo igrati, to bi bilo sjajno”. Želja i san su mu se na koncu ispunili što će pamtiti cijeloga života.

Zadnje objavljeno

Twitter