Search
Close this search box.

Steven Juncaj nakon pola godine i dva nastupa napustio Rijeku

Foto: HNK Rijeka

Steven Juncaj je nakon dva nastupa i odigrane 34 minute u riječkom dresu barem privremeno napustio Rujevicu te je do konca lipnja posuđen Michigan Starsu. 27-godišnje lijevo krilo je prošlog kolovoza potpisao dvogodišnji ugovor, no trener Željko Sopić je njegove usluge koristio samo u kup dvobojima s Libertasom i Cibalijom.

Njegov novi klub nije iznenađenje obzirom da je u vlasništvu njegovog oca Georgea te se natječe u trećem rangu američkog nogometa. Steven je prije dolaska u Rijeku igrao za slovensku Goricu koja je također bila sponzorski potpomognuta od strane njegove obitelji.

Juncaj je prilikom dolaska u Rijeku izjavio: “Ovo je za mene ostvarenje sna, otkad sam bio malo dijete htio sam igrati u Rijeci i nisam mogao zamisliti da će poslati realnost. Moj otac je iz Crne Gore odrastao je prateći jugoslavensku ligu. Poznavali smo hrvatske momčadi, Rijeka je bila jedna od njih. Bio sam opsjednut Rijekom jer to je klub pored mora i uvijek sam govorio ocu zamisli da jedan da mogu tamo igrati, to bi bilo sjajno”. Želja i san su mu se na koncu ispunili što će pamtiti cijeloga života.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter