Search
Close this search box.

U iščekivanju finala kupa

Foto: Mario Braić

U najavi Hajdukova gostovanja u Koprivnici u sklopu 35. kola SuperSport HNL-a opet imamo „tradicionalno neugodnog protivnika“ koji odlično igra. Obično bi se još napomenuli „dobri rezultati“, ali ovaj put nisu jer Slaven Belupo ima samo jednu pobjedu u zadnjih 8 susreta, uz 4 poraza i 3 neriješena.

Ovim su lošim nizom praktički izbačeni iz utrke za Europu. Ostaje im samo teoretska nada. Bez golova su završili posljednje dvoboje s Goricom i Lokomotivom. Dakle, sve govori kako Slaven i neće biti nešto previše motiviran.

S druge strane Leko će sigurno kombinirati sastav kako bi sada već standardnih 11 bilo odmorno za finale kupa iduće srijede. Posebno se to odnosi na sredinu terena gdje su Krovinović i Pukštas iznijeli najveći teret posljednjih tjedana. Uz ove rezultate Slavena, mogli bi svjedočiti novom 0-0 susretu. Vratili bi se mislima u prethodne mjesece. Da se razumijemo, ni Hajduk nema poseban motiv osim sačuvati se od ozljeda i kartona.

Takve su i medijske najave, kratke bez detalja. Nitko ne apostrofira taktiku ili neku drugu posebnu temu. Samo Hajduk vrti priču o „tradicionalno neugodnom protivniku“.

Uglavnom, neka završi bez ozljeda, kartona i umora pa čak i s tih 0-0.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter