Ubrzo otvaranje Parka na Poljudu: Imaš 30 dana za ime na otvorenju!

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na Poljudu ispod murve, pokraj spomenika dvojice velikana Hajduka i parka Za sva vrimena održana je konferencija za medije Našeg Hajduka. Predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić, tajnik Luka Domikulić i Tomislav Mikulić, voditelj projekta otkupa osvrnuli su se na prethodni period i ostvarene projekte. Osim što su najavili buduće aktivnosti, objavili su i dugo očekivani termin otvaranja parka Za sva vrimena.

“Trideset dana nakon objave o kupnji deset tisuća dionica Konstruktora, sa zadovoljstvom možemo obavijestiti javnost i sve navijače da je iznos od gotovo pola milijuna kuna uplaćen te će dionice uskoro i formalno postati navijačke čime će klupske boje, grb i ime Hajduka zauvijek ostati zaštićeni. Ovom prilikom želimo zahvaliti gotovo tisuću navijača koji su uz uobičajene donacije u projektu sudjelovali dodatnim donacijama, u prosjeku vrijednosti od dvjesto kuna. Uz njih, želimo zahvaliti i poslovnoj zajednici koja je i ovaj put pokazala kako podupire i prepoznaje projekt Hajduka kao kluba svojih članova”, kazao je Luka Domikulić.

Tvrtke iz cijele Hrvatske, ali i Europe podržale su ovaj jedinstveni trenutak i tako postale prve među mnogima koje mjesto čeka u parku. Najveću podršku pružile su tvrtka Apfel iz Makarske, Torcida GmbH iz Beča, Klis montaža s Klisa, Oportum iz Zagreba te Remex iz Novog Marofa. Uz njih, projekt su podržali i Gastro Fisch Brač, Max&Moris, Apres savjetovanje, Deltron te konoba Bakus.

“Sigurnost u ovu investiciju su nam dali svi oni koji od prvog dana, još od prije gotovo pet godina stoje uz projekt Za sva vrimena, ali i naši kvalitetni odnosi s poslovnom zajednicom za koju smo znali da će nam dati podršku u ovom trenutku”, kazao je Tomislav Mikulić.

Od početka projekta bilo je zamišljeno da i pravne osobe sudjeluju u projektu otkupa, a od danas je i to moguće.

“Od danas otvaramo mogućnost i svim drugim pravnim osobama da u ime svoje tvrtke podrže projekt Za sva vrimena, donacijom od 25 000 kuna ili 10 000 kuna i tako pokažu da je i za njih Hajduk navijački klub za sva vrimena. Poseban prostor u Parku je rezerviran za one tvrtke koje podrže projekt, a vjerujemo kako će se ubrzo ispuniti i tražiti mjesto više”, dodao je Mikulić.

Na samom kraju objavljen je i okvirni datum otvaranja parka Za sva vrimena koji je zbog situacije s koronavirusom bio odgođen.

“Imena u Parku smo mogli postaviti prije više od godinu dana, ali smo si rekli da to nećemo raditi bez svih onih koji trebaju biti tu kad se on otvori, jer su ga svi oni simbolično i izgradili. Taj trenutak je sada došao i mogu najaviti da ćemo početkom nove nogometne sezone, na nekoj od prvih domaćih utakmica, vjerujemo s publikom, otvoriti park Za sva vrimena”, kazao je Toni Baletić.

Svi oni koji žele svoje osigurati svoje ime u parku Za sva vrimena na njegovom otvaranju to mogu napraviti u narednih 30 dana na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter