Varteks i Sladorana Županja – susret klubova navijača

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Stereotip o navijačima kao isključivo destruktivnom faktoru u hrvatskom nogometu navijači su zadnjih godina u dobroj mjeri izbrisali te se pozicionirali kao bitan čimbenik koji će oblikovati hrvatski nogomet za budućnost.

The Ultimate Managed Hosting Platform

U Zagrebu BBB i ZZD vode borbu “do posljednjeg čovjeka” za svoj Dinamo, dok su u Splitu Torcida i Naš Hajduk dobili svoj Hajduk kakav su željeli. Osim toga uspjeli su i inicirati promjenu Zakona o sportu koji bi trebao uvesti reda u kompletan hrvatski sport.

Borba, ne tako glamurozna, ali ništa lakša odvija se i u nižim ligama.

U Županji su 2014. godine navijači tamošnjeg niželigaša RNK Sladorana Županja preuzeli posrnuli klub u svoje ruke. Revoltirani dugogodišnjim kaosom koji je vladao u Sladorani krenuli su u nezahvalan posao spašavanja kluba osnovanog 1948. godine. Ostanak u 1. ŽNL bila je nemoguća misija te Sladorana ispada u 2. ŽNL. Pad kluba navijačka Uprava uspjela je zaustaviti i više nego dobro. Sladorana je jesenski prvak 2. ŽNL sa sto postotnim učinkom i gol razlikom 42:4.

Osim konsolidacije kluba, napravljen je i marketinški iskorak pa je u Županji gostovao Hajduk, dok će Sladorana ove nedjelje put Varaždina gdje će ih ugostiti još jedan klub navijača, Varteks.

Utakmica dvaju navijačkih klubova na rasporedu je u nedjelju 22. veljače od 15:00 sati, a Varteks će goste iz Županje ugostiti na SRC Hraščica.

Dražen Štimac


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter