Zadarski sin je otišao na nebesku tribinu, ali uz svoj Hajduk ostaje zauvijek

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Krajem ljeta prošle godine Zadar je ostao u šoku. Vijest o smrti Marija Grabovca u nevjerici je ostavila cijeli grad, ne nužno onaj dio koji je povezan s ultras svijetom već i sve one koji su poznavali ovog torcidaša koji je preminuo u dobi od 32 godine. A takvih je bilo jako puno…

“Onog trenutka kad se pročulo da je umro, počeli su se ispred kuće okupljati mnogi. Njega je cijeli grad poznavao i nema tko ga nije volio u gradu”, ističu pripadnici Torcide Zadar.

Otvoreno kažu kako je preminuli Grabovac dugi niz godina bio glavni čovjek ove Torcidine podružnice.

“Pokretač svega je bio on. Koja god akcija, koje god gostovanje, što god je trebalo, za sve je bio prvi. On je bio prijatelj u najljepšem smislu te riječi, on je mnoge od nas navukao na Hajduk. S njim smo išli na prva gostovanja, ako ćemo koristiti današnju terminologiju slobodno možemo reći kako je on zarazio mnoge od nas”, nastavljaju priču o svom prijatelju.

Uzimajući u obzir sve navedeno, zadarski torcidaši ističu kako je bilo lako donijeti odluku da se krene u prikupljanje iznosa od 7500 kuna te upiše Marija u park Za sva vrimena.

“Pravi hajdukovac, pravi torcidaš… Poznavajući ga, možda bi on sve to malo okrenuo i na zaje.anciju, ali u svakom slučaju bi mu srce bilo puno”, poručuju Zadrani za kraj.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email