Završilo 15. izdanje memorijalnog turnira ‘Anđelko Herjavec’

Foto: NK Varteks
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U tri dana nogometa, od 10. do 12. srpnja, na umjetnoj travi Varteksovog kampa u Hrašćici, pobjednici 15. memorijalnog turnira ‘Anđelko Herjavec’ su ŠD Remetinec.

Oni su u finalu bili bolji s 1:0 od prošlogodišnjih prvaka i branitelja naslova ekipe Prijatelji-Stolarija Žeger. Treće mjesto osvojila je momčad V-Gradnja Možđenec koja je bila bolja s 2:1 od ekipe 10x zastupanje u osiguranju.

Turnir je okupio rekordan broj momčadi, njih čak 25, a u tri dana slavlja nogometa i sjećanja na legendarnog Varteksovog predsjednika okupio se velik broj posjetitelja, prijatelja, simpatizera, navijača – koji su, osim u nogometnim minijaturama, mogli uživati u hrani, piću i druženju.

Jedini organizacijski problemi nastali su u subotu, kada je turnir prekinulo olujno nevrijeme, ali preostale utakmice eliminacijske faze prebačene su u nedjeljni jutarnji termin, tako da je doslovno cijela nedjelja, postala ‘nogometni dan’ u Hrašćici.

Organizacija UN White Stonesa i NK Varteksa polučila je izvanredne rezultate, turnir je dosegao jednu novu razinu kojoj je svakako doprinijela infrastruktura i uvjeti u kampu koji raste iz dana u dan.

U nastavku donosimo ostale momčadi koje su nastupale na ‘Đelcu’: CB Petica, Auto Florijanić, Kiwi, MNK Črešnjevo, Fajfarić graditeljstvo, Uprava napolje, MNK Lovrečan, Pegi Team, 2N Usluge, Veterani Hrašćice, 2N Usluge 2, MNK Fotex Junajted, Transporti Martin, Texas, MNK Jurek, AZK d.o.o., ŠRD Grana-NB Frigo, Le Tresor, MNK Mesoreznica, ŠNL i City Crew.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email