Zoran Vulić i Mladen Pralija napustili kazahstanski Atyrau (VIDEO)

YouTube Screenshot/ФК АТЫРАУ / FC ATYRAU
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

55-godišnji hrvatski trener Zoran Vulić više nije trener kazahstanskog prvoligaša Atyraua.

Dan prije odigravanja jučer odigranog 6. kola kazahstanske Premier League između Atyraua i Shakhtar Karagandyja, klub je objavio da se sporazumno razilazi sa Zoranom Vulićem.

Prema službenoj objavi kluba do razlaza je došlo zbog obiteljskih razloga povodom kojih je Vulić isti dan napustio klub i vratio se u Hrvatsku. Osim s Vulićem Atyrau je sporazumno raskinuo suradnju i s njegovim pomoćnikom Mladenom Pralijom.

Hrvatski dvojac u Kazahstan je došao sredinom 12. mjeseca prošle godine, te u 5 odigranih kola kazahstanskog prvenstva upisao dva remija i tri poraza. Na posljednjoj konferenciji za medije Vulić je objašnjavao kako je u klubu ‘slab moralni trenutak’. Kao razlog naveo je činjenicu da je Atyrau sezonu zaočeo s devet bodova minusa, zarađenih zbog neisplaćenih dugovanja prema bivšem treneru i nekim igračima.

Susret uoči kojeg je Vulić napustio klub Atyrau je jučer odradio ‘na pogon’ Jure Obšivača. 26-godišnji Hrvat je u 3-3 remiju s Shakhtar Karagandyjem postigao dva pogotka. Prvi u 78. za 2-2, a drugi u 82. za 3-2 svoje momčadi. Osim Obšivača, koji je odigrao cijeli susret, u igru je s klupe u 74. minuti ušao 31.godišnji hrvatski napadač Ivan Rodić.

Posljednjeplasirani klub kazahstanske prve lige u poslijepodnevnim je satima predstavio novog klupskog trenera, 61-godišnjeg Rusa Sergeyja Pavlova.

Rezultati by SofaScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email