Search
Close this search box.

Capak: “Uskoro kreću natjecanja uz gledatelje na otvorenom”

Screenshot: Večernji list

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i član Stožera civilne zaštite RH Krunoslav Capak u gostovanju u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” najavio je da će gledatelji uz određena ograničenja i epidemiološke mjere uskoro moći prisustvovati sportskim natjecanjima na otvorenom, što uključuje i utakmice HT Prve lige.

“Od 12. ili 14 lipnja, nisam posve siguran jer smo napravili na stotine preporuka, kreću natjecanja uz gledatelje na otvorenom, naravno uz epidemiološke okvire.” izjavio je Capak.

U mnogobrojnim zemljama navijačima je već omogućen dolazak na stadione, ali uz ograničenja poput smanjenja kapaciteta te držanja međusobnog razmaka.

Utakmice 28. kola HT Prve lige igraju se od četvrtka, 11. lipnja, kada se sastaju Inter-Zaprešić i Gorica te Istra 1961 i Hajduk. U petak su na rasporedu dueli Varaždina i Rijeke te Dinama i Lokomotive, a kolo će u subotu zaključiti Slaven Belupo i Osijek.

Hajduk će pak još uvijek pričekati na gledatelje na Poljudu budući da mu je ostalo izdržati još jednu utakmicu kazne pred praznim tribinama koju mu je zbog događanja na derbiju s Dinamom izrekao disciplinski sudac HT Prve lige Alan Klakočer. Bili će tako prema rasporedu u utorak, 16. lipnja, u sklopu 29. kola pred praznim tribinama ugostiti Varaždin, a gledatelji će se na Poljud vratiti u petak, 26. lipnja, kad u sklopu 31. kola u Splitu gostuje Slaven Belupo.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter