Search
Close this search box.

Bad Blue Boysi započeli s akcijom učlanjivanja u Dinamo

Foto: Mario Braić

Navijačka skupina Bad Blue Boys započela je s akcijom učlanjivanja u Dinamo. Prihvaćanjem novog statuta proteklog prosinca zagrebački klub je uveo članstvo koje vrijedi za kalendarsku godinu umjesto prethodnog koje je vrijedilo 365 dana od učlanjenja. Članstvo u Dinamu će od ove godine nositi i dodatnu pogodnost obzirom da su za ožujak ove godine predviđeni prvi demokratski izbori kojima će se birat lista od 25 osoba za skupštinu kluba.

U priopćenju navijača se navodi: “Bad Blue Boysi od danas počinju s akcijom učlanjenja u klub koja će započeti u našem Fan Shopu. Prošle je godine masovno učlanjenje u klub rezultiralo time da za manje od dva mjeseca imamo prve članske izbore za dio Skupštine kluba i prirodni nastavak te priče je obnova članstva svih koji su sudjelovali u toj akciji, ali i upisivanje novih članova. Malo po malo se stvara svijest među navijačima koja je njihova uloga i snaga, ali i odgovornost prema klubu. Pokazali smo svima da se može i ne mislimo stati s radom na omasovljavanju klupskog članstva i što je jednako važno – promjeni mentaliteta Dinamovaca! Ovo je naš klub, mi smo dio njega i prva i osnovna stvar za svakog navijača je redovno članstvo, neovisno o tome ima li netko uvjete izaći na ove ili sljedeće izbore.

Kada smo prije desetak godina pokrenuli ovu priču, čvrsto smo odlučili da se više nećemo baviti samo posljedicama nego i uzrocima svih navijačkih borbi koje su pratile klub i grupu. Ništa nismo napravili ako brojke koje smo imali prošle godine i motivi s kojima smo došli do njih ostanu nešto što ne možemo nadmašiti. Neka broj članova kluba ove godine i broj onih koji izađu na izbore početkom ožujka budu jaka poruka za početak nove ere u povijesti kluba!

Radno vrijeme Bad Blue Boys Fan Shopa je radnim danom od 12-20 sati, a subotom od 10-15. Prilikom učlanjenja potrebno je ispuniti obrazac s osnovnim podacima, a cijena članarine je 20€ za sve osobe od 18-65 godina. Za sve ostale cijena je 10€.”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter