Search
Close this search box.

Bel umjesto Pajača sudi na Rujevici

Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Umjesto Igora Pajača sutrašnji susret 17. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige koji između Rijeke i Dinama počinje u 17:30 na Rujevici sudit će Dario Bel iz Osijeka. Iz Hrvatskog nogometnog saveza nisu naveli razlog ove promjene. 

Ostatak sudačke ekipe ostaje nepromijenjen pa će tako Osječaninu pomagati Ivan Mihalj (Velika Gorica), Vedran Đurak (Sv. Ivan Zelina) i Jakov Titlić (Hrvace) dok će u VAR sobi biti Splićani Duje Strukan i Hrvoje Radić. Delegat susreta je Darko Kolesarić (Višnjevac), kontrolor suđenja Ante Vučemilović (Višnjevac) dok je za sigurnost ispred Saveza zadužen Vlado Dominić.

U dosadašnjoj karijeri 34-godišnji arbitar nikad nije sudio dvoboj Rijeke i Dinama. Plavima je ukupno dijeli pravdu na 15 utakmica u kojima su zabilježili 13 pobjeda i po jedan remi i poraz dok je klubu s Kvarnera sudio u 16 dvoboja u kojima su upisali šest pobjeda, jedan remi i deset poraza.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter