Search
Close this search box.

Dalić prokomentirao ždrijeb Lige nacija: “Cilj je plasman u četvrtfinale”

Screenshot: Nova TV

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić je zajedno s vodstvom Saveza sudjelovao na ždrijebu četvrtog izdanja UEFA Lige nacija. Ples kuglica u Parizu je odlučio da će Vatreni u skupini A1 odmjeriti snage s Portugalom, Poljskom i Škotskom.

Tom prilikom Dalić je poručio: “Pred nama je još jedno veliko natjecanje. Prošlogodišnje finale ostaje iza nas, slijedi novo dokazivanje. Grupa nije loša. Dobili smo jakog Portugala, već drugi put smo s njima u Ligi nacija. Bit će jedno jako dobro natjecanje i mislim da ćemo uživati u nogometu. Cilj je da budemo u prve dvije ekipe i da se plasiramo u četvrtfinale. Liga nacija nam je bila rak rana prva dva puta, a treći put smo ušli u finale i to trebamo ponovno napravit.”

Hrvatsku prije Lige nacija koja počinje u rujnu ove godine očekuje Europsko prvenstvo u Njemačkoj te pripremne utakmice od kojih su prve na rasporedu u ožujku kada će zajedno s Tunisom, Egiptom i Novim Zelandom sudjelovati na turniru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter