Filip Uremović suspendirao ugovor s Rubinom

Screenshot: You Tube
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Povremeni hrvatski reprezentativac Filip Uremović odlučio je iskoristiti opciju koju je stranim igračima omogućila FIFA te je suspendirao ugovor s Rubinom iz Kazana nakon čega ima mogućnost pronaći novi klub za kojeg se izvan prijelaznog roka može registrirati do 30. lipnja ove godine.

25-godišnji stoper je član Rubina od ljeta 2018. godine te je dosad upisao 97 nastupa u kojima je zabio jedan gol. U pojedinim utakmicama je nosio i kapetansku vrpcu ruske momčadi. Treći je strani igrač koji je na ovaj način napustio klub. Prije njega su isto učinili Anders Dreyer i Sead Hakšabanović.

Prethodno je igrao za Olimpiju, Dinamo i Cibaliju. Za Vatrene je dosad upisao šest nastupa od kojih je posljednji bio u studenom 2020. godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email