Gorica neće igrati ni treće kolo u nizu, odgođen susret sa Slaven Belupom

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Susret 11. kola HT Prve lige u kojem je Gorica u nedjelju, 8. studenog, od 19:10 trebala ugostiti Slaven Belupo odgođen je zbog pojave koronavirusa u redovima gostiju.

Pozitivno je nekoliko člana koprivničkog prvoligaša uključujući igrače i članove stručnog stožera pa je čitavoj momčadi odlukom nadležnog epidemiologa određen odlazak u samoizolaciju do četvrtka, 12. studenog.

Gorica tako neće igrati ni treće kolo u nizu obzirom da je zbog pojave koronavirusa prethodno odgodila svoje utakmice s Rijekom i Varaždinom. Farmaceutima je ovo pak prvi put u sezoni da su zbog pozitivnih nalaza prisiljeni zatražiti odgodu utakmice.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email