Hajduk predstavlja novog predsjednika kluba (VIDEO)

Screenshot Hajduk Youtube
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na Poljudu je trenutno u tijeku predstavljanje novog predsjednika Uprave Hajduka. Lukša Jakobušić na toj poziciji nasljeđuje Marina Brbića, koji je još prije tri i pol mjeseca podnio ostavku na mjesto čelnog čovjeka ‘Bilih’.

Jakobušić se u klub vraća nakon godinu dana, s obzirom na to da je u Hajduku bio na funkciji dopredsjednika upravo Marina Brbića, no s funkcije se povukao vrlo brzo, kako je naveo ‘iz obiteljskih razloga’.

Nadzorni odbor Hajduka dubrovačkog je poduzetnika za predsjednika izabrao mimo natječaja koji je trajao do konca rujna (te je isti ovakvim raspletom evidentno poništen), iako je u završnom krugu istog bilo selektirano šest kandidata, nakon povlačenja Olivera Kumrića, koji je prema medijskim izvještajima bio prvi izbor ovog klupskog tijela.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter