Search
Close this search box.

HNS će ponovno razmjenjivati suce s Ciparskim savezom

Foto: Pixabay

Hrvatski nogometni savez potpisao je pod pokroviteljstvom Uefe poslovnu suradnju s Ciparskim nogometnim savezom, priopćeno je iz kuće hrvatskog nogometa.

U ime krovne organizacije hrvatskog nogometa istu je potpisao dopredsjednik Slavko Prišćan, a poslovna suradnja se odnosi na razvoj sudaca i razmjenu sudačkih timova. Na taj način se nastavlja projekt koji je započeo prošle godine.

Uz Slavka Prišćana, u delegaciji HNS-a bio je i predsjednik Komisije nogometnih sudaca Bruno Marić.

“Kad sam osmislio ovu ideju o razmjeni sudaca, imao sam nadu da će to biti za dobrobit, prije svega, hrvatskog suđenja, a posljedično i hrvatskog nogometa. Činjenicu da je Uefa stala iza ovog projekta ove godine smatram velikim zamašnjakom za daljnji razvoj hrvatskog suđenja i sjajnu pozornicu za naše suce koji su sada u europskim utakmicama angažirani triput više nego prije. Zahvaljujem na velikoj podršci predsjedniku Marijanu Kustiću, dopredsjedniku Slavku Prišćanu, svim članovima Izvršnog odbora HNS-a i, naravno, Zvonimiru Bobanu bez kojeg ne bi bilo ovoga projekta”, istaknuo je Bruno Marić za službene stranice HNS-a.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter