Ivan Bebek će se u ponedjeljak obratiti javnosti

Foto: Luka Mladinić/N+
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nogometni sudac Ivan Bebek je za ponedjeljak u 10:30 sati u Rijeci sazvao izvanrednu konferenciju za medije na kojoj će se obratiti javnosti.

Bebek je proteklog tjedna, privremeno do donošenja konačne odluke, suspendiran od strane Disciplinske komisije Hrvatskog nogometnog saveza nakon prijave koju je protiv njega podnio predsjednik Saveza Marijan Kustić.

Kustić je reagirao nakon što je u javnosti dospjela audio snimka na kojoj Bebek vrijeđa novinara Blaža Duplančić, komentira nedosuđeni kazneni udarac na Livaji u susretu 10. kola HT prve lige između Hajduka i Lokomotive te se posprdno odnosi prema splitskom klubu i njegovom navijačkom puku.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter