Ivan Bebek i Fran Jović sude derbije velike četvorke

Foto: Luka Mladinić/N+
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za 7. kolo HT Prve lige u kojem se igraju i dva velika derbija, dvoboji Osijeka i Dinama te Hajduka i Rijeke. Za glavnog suca sraza u Gradskom vrtu koji se igra u nedjelju od 18:55 određen je Ivan Bebek iz Rijeke. Njemu će pomagati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Luka Pajić (Rijeka) i Marin Vidulin (Kanfanar) dok će za VAR biti zaduženi Mario Zebec (Cestica) i Robi Kezele (Rijeka). Delegat susreta je Žarko Čanađija iz Bjelovara, a suce će kontrolirati Zlatko Šimčić iz Koprivnice dok će za sigurnost ispred HNS-a brinuti Marko Svilić.

44-godišnjem sucu iz Rijeke ovo će biti 14. međusobni okršaj Bijelo-plavih i Plavih. U dosadašnjim utakmicama kada je on sudio uspješniji je bio Dinamo koji je upisao osam pobjeda, Osijek je slavio jednom dok su četiri dvoboja završila bez pobjednika.

Istog dana od 21 sat na Poljudu u posljednjem susretu kola igra se Jadaranski derbi, sraz Hajduka i Rijeke, a tu utakmicu će suditi Fran Jović iz Zagreba kojem će asistirati Goran Pataki (Đakovo), Luka Pušić (Zagreb) i Zdenko Lovrić (Đakovo) dok će u VAR sobi biti Ivan Vučković (Zagreb) i Miro Grgić (Osijek). Delegat susreta je Robert Balen (Zagreb), a posao kontrolora suđenja pripao je Vladi Svilokosu (Sisak). Za sigurnost će u ime Saveza brinuti Vlado Dominić i Velimir Strinić.

37-godišnjem atbitru iz Zagreba ovo će biti jubilarni deseti Jadranski derbi, a u prethodnim dvobojima Rijeka je upisala četiri slavlja, isto toliko utakmica je završilo bez pobjednika dok je Hajduk slavio jednom.

Kolo u petak od 20 sati u Koprivnici otvaraju Slaven Belupo i Hrvatski dragovoljac te Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. Duje Strukan iz Splita će u subotu od 18:55 u Kranjčevićevoj označiti početak utakmice Lokomotive i Gorice dok će na srazu Šibenika i Istre 1961 koji istog dana počinje u 21 sat na Šubićevcu pravdu dijeliti Ante Čuljak iz Zagreba.

Službene osobe za 7. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email