Ivan Mance postao tehnički direktor ciparskog prvoligaša

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ivan Mance je ni mjesec dana nakon odlaska iz Rijeke pronašao novi angažman. Imenovan je tehničkim direktorom ciparskog prvoligaša Pafosa te će biti zadužen za sve nogometne funkcije u klubu, a poseban naglasak će biti na razvoju skautinga kako bi što bolje osnažio momčad.

“Za mene je dolazak u Pafos veliki izazov i jedva čekam svakodnevni rad u klubu. Radi se o projektu koji će rasti i biti bolji iz sezone u sezonu. Moje ambicije su najviše moguće i zajedno sa svima u klubu, kao i uz dobru energiju grada i navijača, možemo napraviti izvanredne stvari.”, izjavio je Mance nakon preuzimanja funkcije.

 Vlasnik kluba Roman Dubov je dodao: “Zadovoljni smo i uzbuđeni što se Ivan pridružio klubu obzirom na njegova postignuća i svježe ideje. Njegovo iskustvo i profesionalnost će nedvojbeno biti veliki dobitak za klub.”

Mance je u Rijeci proveo devet godina u kojima je prvotno bio vratar, potom prvi suradnik sportskog direktora Srećka Juričića, a od 30. lipnja prošle godine imao je ulogu prvog čovjeka riječke struke. U tom periodu klub s Rujevice je osvojio jedan naslov prvaka Hrvatske te četiri Hrvatska nogometna kupa, a zapažene uspjehe imao je i u Europi obzirom da je u četiri navrata igrao grupnu fazu Europske lige.

Pafos je osnovni dio prošle sezone tamošnje prve lige završio na sedmom mjestu ljestvice nakon čega je igrao u ligi za ostanak u kojoj je u konkurenciji osam klubova zauzeo prvo mjesto. Mance neće biti prvi Hrvat u klubu obzirom da je funkciju trenera tijekom 2018. i 2019. godine tamo obavljao Željko Kopić.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email