Search
Close this search box.

Iza Pjace #8: Perišiću, jel vrime?

Kako Hajduk nije mirovao ovog vikenda, tako smo i mi odlučili da nikakva pauza ne dolazi u obzir. Vikend bez (natjecateljske) utakmice izvukao je iz rupa raznorazne ‘gatare’, koje su ovog puta na zub ulovili Ivana Perišića i njegov oporavak isključivo sa svrhom dobivanja svoje dvije minute po naslovnicama.

Mi smo stoga u goste pozvali prijatelja podcasta, doktora Arsena Ivaniševića iz KBC-a Split, koji nam je razumno objasnio kompleksnost sanacije i oporavka vrhunskih sportaša, i procjene vremena povratka. Podsjetili smo i da su sportaši ljudi, a ne roboti, dok nam je Plazo prepričavao iskustva igranja pod blokadom.Ne bilo vam teško, pretplatite se na naš kanal i zapratite nas na društvenim mrežama:

IG: https://bit.ly/IzaPjaceIG
Tik Tok: https://bit.ly/IzaPjaceTikTok

Uvodna špica: Justin’s Johnson – Srce sjevera
Prostor: Cafe bar Chiba


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter