Još jedna zamjena domaćinstva u HNL-u

Foto: NK Slaven Belupo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U duhu odgoda susreta, zamjena domaćinstava, odricanja domaćinstva čak, pa i igranja na nelicenciranom stadionu, nastavljaju se muke po travnjacima Hrvatski Telekom Prve lige.

>> Izvršni odbor HNS-a privremeno odobrio igranje HT Prve lige na stadionu u Velikoj Gorici

>> Promjene domaćinstava u 2. kolu HT Prve lige

>> Nova zamjena domaćinstva u 2. kolu HT Prve lige

>> Rudeš u 4. kolu HT Prve lige domaćin Rijeci na Rujevici

Posljednja promjena u rasporedu natjecanja stiže nam tako za 7. kolo HT Prve lige, u kojem je Lokomotiva trebala ugostiti Slaven Belupo na stadionu u Kranjčevićevoj ulici. Radovi na travnjaku spomenutog stadiona neće biti okončani do 15. rujna kada je susret na rasporedu, pa će tako Slaven Belupo ugostiti Lokomotivu u Koprivnici na svom stadionu Ivan Kušek-Apaš, dok će Lokomotiva domaćin Farmaceutima biti u 16. kolu. Podsjetimo, Slaven Belupo i Inter Zaprešić sljedeće (4.) kolo su slobodni jer travnjaci u Koprivnici i Zaprešiću nisu još uvijek gotovi, tako da će se taj susret odigrati 8. rujna.

Savez se u projekt obnove prvoligaških travnjaka upustio nakon neuspjelog kemijanja s projektom Svetice, koji je poslije pustih velebnih najava i usputnog pokušaja zadovoljavanja privatnih interesa okončan kao i svi slični projekti Saveza u prošlosti. Jedini za koga se može garantirati da je profitirao od projekta Svetice jest aktualni predsjednik Uprave Dinama – Igor Kodžoman, koji je kao jedini zaposlenik tvrtke Svetice Sport d.o.o. prosječno zarađivao 20 tisuća kuna neto mjesečno.

>> Javni novac za Svetice privatnih interesa

U ugovoru s izvođačima radova HNS je jasno definirao rokove završetka radova, a u istome se navode i sankcije u slučaju da posao “iz neopravdanih razloga” ne bude okončan. Hoće li čelnici posegnuti za aktivacijom tih stavki ugovora nije poznato.

https://nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/direktor-hns-ove-tvrtke-izgradnju-kampa-placu-20-000-kuna/


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter