Search
Close this search box.

Karoglan nakon završetka priprema u Istri: “Trebamo dovesti lijevog bočnog”

Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajduk je 3:1 pobjedom protiv lidera poljske Ekstraklase Slaska iz Wroclawa zaključio dvotjedni boravak u Istri nakon čega se javnosti obratio trener Mislav Karoglan. Prvotno je iznio dojam o današnjoj utakmici:

– “Rezultat je previsok, nije realan, to nije bitno. Prvo poluvrijeme smo bili dosta dobri do posljednje trećine. Falilo je dubine i kretnji da dođemo brže i kvalitetnije. To je stvar koja se ponavlja, najteže je mijenjati navike igrača. Na tome trebamo raditi. Bilo mi je bitno vidjeti lijevu stranu, gdje smo kratki jer nije lako dešnjaku na toj strani igrati, kutovi su drugačiji. To je ono što bih volio da riješimo, na način na koji mislim da trebamo riješiti. Sve u svemu, kada govorimo o pripremama, mogu biti zadovoljan”, prenose njegove riječi Dalmatinski portal.

Osvrnuo se i na nova pojačanja u kadru, prije svega Nikolu Kalinića te Laszla Kleinheislera: “Nikolu ne računam kao novog. On je bio prije s nama i za mene nije iznenađenje. Novi je Laszlo kojega znamo, ali ga moramo uklopiti. U ovoj utakmici je za nijansu bio bolji u pozicioniranjima, dojam je pozitivan. Vjerujem da će to biti jako dobro.”

Strateg Bilih vjeruje da je njegova momčad jača, nego u odnosu na prvi dio sezone: “Da. Kad Diallo dođe i kad dovedemo onoga kojega moramo dovesti, bit ćemo još jači. Trebamo dovesti lijevog bočnog.”

Obzirom na ozljedu Melnjaka i reprezentativne obveze Dialla na Afirčkom kupu nacija upitno je tko će biti lijevi bek u srazu s Rijekom: “Moufi, Sigur ili Hrgović.”

Strateg Hajduka je prokomentirao i dolazak Ivana Perišića: “On je jedan od najjačih igrača Hrvatske ikada na toj poziciji. Da je zdrav, ne bi nam trebao ni lijevi bočni, imali bismo dva u jedan. Nećemo ništa forsirati. Kad bude spreman mi ćemo bit spremni za njega.”

U prvoj utakmici nastavka sezone Bili će u nedjelju, 28. siječnja, na Poljudu dočekati Rijeku pa je za kraj rekao: “Bit će jako teško, ne znam iz kojega razloga se Rijeka podcjenjuje, nije mi jasno. Vidio sam utakmicu s Lilleom i Dinamo, na temelju toga mi je sve jasno. Rijeka je legitiman kandidat i momčad koja je u rangu s Hajdukom i Dinamom.”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter