Kolariću derbi Osijeka i Rijeke

Objavljene su službene utakmice za 18. dionicu SuperSport HNL. Derbi kola na rasporedu je u subotu s početkom u 15 sati kada će Osijek u Gradskom vrtu dočekati Rijeku, a utakmicu će suditi Patrik Kolarić iz Čakovca.

Njemu će asistirati Ivan Starčević (Bjelovar), Mile Varivoda (Zagreb) i Goran Pečarić (Zagreb) dok će u VAR sobi biti Ante Čuljak (Zagreb) i Bojan Zobenica (Velika Gorica). Delegat sraza je Krešimir Glavina (Prelog), kontrolor suđenja Draženko Kovačić (Križevci), a časnik za sigurnost Miroslav Marković.

Kolo će u petak od 17 sati na Aldo Drosini u Puli otvoriti Istra 1961 i Slaven Belupo te Ante Čulina iz Zagreba. Njegov kolega Duje Strukan iz Splita če u subotu od 17:30 u Maksimiru označiti početak dvoboja Dinama i Gorice dok će Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca suditi utakmicu Hajduka i Šibenika koja se u nedjelju od 15 sati igra na Poljudu.

Kolo će istog dana od 17:10 zaključiti Varaždin i Lokomotiva u susretu koji je pripao Dariju Belu iz Osijeka.

Službene osobe za 18. kolo SuperSport HNL-a:


Prvu HNL utakmicu u aktualnoj godini u srijedu s početkom od 15 sati odigrat će Velika Gorica i Varaždin, a u pitanju je zaostali susret 17. kola. Za taj sraz je delegiran Zdenko Lovrić iz Đakova.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter