Na Poljudu nastavljeni razgovori igrača i čelnika kluba u vezi mjera štednje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hajduk je danas šturo izvijestio da je, poštujući propisane upute nadležnih tijela, danas na Poljudu održan drugi po redu sastanak između čelnika kluba i igrača s temom prilagodbe visinje primanja za sljedećih šest mjeseci obzirom na prekid nogometnih aktivnosti zbog pandemije koronavirusa.

Sastanak je protekao u iznimno konstruktivnom tonu, igrači su pokazali razumijevanje i solidarnost za novonastalu situaciju u kojoj se našao čitav nogometni svijet pa tako i naš Klub. U najskorije vrijeme očekujemo i formaliziranje zaključaka koji su doneseni na današnjem sastanku te ćemo o svemu pravovremeno obavijestiti javnost – naveo je splitski klub.

Što je točno klub igračima ponudio službeno nije poznato, a Dalmatinski portal je prošlog tjedna pisao da je igračima predočeno da od travnja trebaju primati 40% plaće, 40% bi im bilo isplaćeno nakon što se situacija normalizira, a 20% u slučaju ako bi se iduće sezone plasirali u grupnu fazu europskih natjecanja.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter