Navijači Hajduka na račun kluba uplatili milijun eura u manje od dva mjeseca!

Foto: Naš Hajduk

Kako raste broj članova Hajduka, automatski se i sve više novca slijeva na račun kluba. Već sad se može ustvrditi da je odluka o povećanju cijene članarine na 20 eura (za maloljetne i starije od 65 godina 10 eura) bila pun pogodak, jer u konačnici je od svega toga najviše profitirao – Hajduk.

Svoju ljubav prema Hajduku do ovog trenutka je u 2023. pečatiralo gotovo 63.000 članova koji su voljenom klubu dosad uplatili milijun eura.

– Ovih milijun eura respektabilna je cifra, ali najbolja stvar u vezi nje je da konstantno raste i da će iz dana u dan biti sve veća. Navijači još uvijek drže prosjek od preko 1000 učlanjenih po danu, a budući da su u najavi brojne terenske akcije kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, jasno je na čemu se temelji optimizam u pogledu broja članova u nastavku godine, kazao je voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić.

Svi navijači, osim u Odjelu za članstvo i na terenskim akcijama, u nekoliko klikova na https://hajduk.hr/klub/clanstvo mogu postati članovi i pokazati svoju pripadnost Hajduku.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter