Petar Bočkaj udaljen iz prve momčadi Osijeka

Foto: NK Osijek
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

21-godišnji Petar Bočkaj udaljen je iz kadra prve momčadi Osijeka. Objavio je to na službenoj web stranici slavonski prvoligaš:

“Ponašanje svakog prvotimca na terenu i izvan njega mora biti na profesionalnoj razini.

Naš mladi prvotimac Petar Bočkaj suspendiran je zbog kršenja klupske discipline i novčano kažnjen. On je sa suigračima u petak popodne doputovao u Veliku gdje će Bijelo-plavi u subotu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Krupe, ali je trener Zoran Zekić odlučio udaljiti ga iz kadra prvotimaca uslijed ponašanja koje si profesionalni nogometaš ne smije dopustiti.

Poruka stručnog stožera je jasna: takav pristup se, jednostavno, ne može, ne smije i neće tolerirati, stoga je Bočkaj trenutno izvan kadra prve momčadi” – stoji u priopćenju Kluba s Drave.

Bočkaj je u Osijek stigao iz Lokomotive uz odštetu od 400 000 eura u sprnju prošle godine. Od tada je upisao 20 ligaških nastupa, u kojima je upisao 3 pogotka i 4 asistencije. U europskim nastupima Osijeka igrao je 8 utakmica, tri puta bio strijelac i dvaput asistent.

Mladi nogometaš velikog talenta no i nadaleko poznatog slabog voljnog momenta, tako će izgleda morati dodatno poraditi na profesionalnom odnosu prema poslu/pozivu kojeg je odabrao, kako bi na najvišoj razini ispunjavao ono što se od njega očekuje, i za što je u konačnici plaćen.

 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter