Šime Vrsaljko zbog nove operacije koljena prisiljen na dugotrajnu pauzu

Foto: Антон Зайцев - soccer.ru / wikimedia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko danas je podvrgnut artroskopskom zahvatu na lijevom koljenu, izvijestio je njegov klub Atletico Madrid. 28-godišnji desni bočni će odmah početi s procesom rehabilitacije, a prema procjenama s travnjaka će izbivati sljedeća četiri mjeseca.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Vrsaljko je problema s koljenom imao za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine da bi se za operaciju odlučio o u veljači 2019. nakon čega je oporavak potrajao više od devet mjeseci. Prvu utakmicu nakon oporavka odigrao je u siječnju ove godine.

Međutim, već u svibnju 2020. godine podvrgnut je novom artroskopskom zahvatu nakon čega se očekivalo da će biti spreman za aktualnu sezonu. No, problemi su se nastavili pa Vrsaljko još uvijek u aktualnoj sezoni nije upisao nastup.

Izbornik Zlatko Dalić ga je pozvao za listopadske utakmice Vatrenih, ali na samom danu okupljanja objavljeno je kako će zbog ozljede propustiti ovu akciju. Vrsaljko je posljednju utakmicu u nacionalnom dresu odigrao u studenom 2018. godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email