Splitskom sucu okršaj Rijeke i Osijeka

Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za 14. kolo HT Prve lige. Derbi kola igra se u nedjelju od 17:30 na Rujevici kada vodeća Rijeka dočekuje prvog pratitelja Osijeka, a taj dvoboj je pripao Duji Strukanu. Splitskom sucu to će biti deveti put u karijeri da sudi okršaj ove dvije momčadi, a u tim utakmicama uspješnija je bila Rijeka koja je slavila u četiri navrata, Osijeku su pripale tri utakmice dok je jednom bilo bez pobjednika.

Strukanu će ovom prilikom pomagati Goran Perica (Šibenik), Alen Jakšić (Solin) i Marino Majstorović (Split) dok će u VAR sobi biti Ivan Vučković (Zagreb) i Ivan Mihalj (Velika Gorica). Delegat susreta je Ivan Jurina (Zagreb), a suce će kontrolirati Bruno Marić (Daruvar).

Kolo u subotu od 15 sati u Kranjčevićevoj otvaraju Hrvatski dragovoljac i Šibenik te Mario Zebec iz Cestice dok će istog dana od 17:05 Gorica dočekati Dinama u susretu koji je pripao Zdenku Lovriću iz Đakovo. Nedjelja u 15 sati je rezervirana za okršaj Slaven Belupa i Hajduka koji će suditi Fran Jović iz Zagreb, a kolo će u ponedjeljak od 18 sati u Puli zaključiti Istra 1961 i Lokomotiva te Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline.

Službene osobe za 14. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter