VARTEKS U NOVOJ KAMPANJI: Kosilica traži zamjenu (VIDEO)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nogometni klub Varteks u šaljivom videu objavljenom na njihovoj službenoj Facebook stranici osvrnuo se na probleme na koje nailazi u svom radu.

Naravno, kao socios klub koji vode volonteri, u 10 godina rada došao je od najniže županijske lige do 3. HNL Sjever u kojoj i danas nastupa.

U međuvremenu tu je došla i izgradnja kampa u Hrašćici, terena s umjetnom travom, reflektora, novih svlačionica, uređenja postojećih prostora, masovnog učlanjivanja u Školu nogometa koja danas broji preko 240 nogometašica i nogometaša svih selekcija.

Ipak, kosilica im se ove godine odlučila umiroviti, a kako kažu ‘tko joj može zamjeriti kada je uz par skidanja kilometraže došla do 200 tisuća odvoženih kilometara…

Kako bi nastavili svoj iskreni sportski put može im se pomoći donacijom ili da objava dođe do prave osobe koja je spremna pomoći i omogućiti još bolje uvjete za treniranje Bumbarica i Bumbara.

Javiti im se možete telefonski na 098 896 123, na mail: info@nkvarteks.com ili u inbox NK Varteksa na Facebook stranici.

“Oni voljni pomoći zasigurno će svoje mjesto pronaći na našim terenima koje dnevno posjeti preko 200 djece i njihovih roditelja te naravno da ćemo i na službenim kanalima kluba sve upoznati s vama, koji ste nam pomogli u stvaranju najboljih uvjeta za naše nogometaše!” – naglasili su iz varaždinskog trećeligaša.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter