Search
Close this search box.

Marin Ljubičić postigao četiri gola protiv Wolfsbergera

Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Mladi hrvatski reprezentativac Marin Ljubičić ne prestaje postizati golove otkada je ovog ljeta iz Hajduka otišao na posudbu u austrijski LASK.

Nakon što je u kup dvoboju protiv niželigaša Shwaza zabio hat-trick dvadesetogodišnjak je odličnu formu nastavio je i na početku tamošnje Bundeslige. Prvo je postigao pogodak u domaćoj pobjedi nad Austrijom Klagenfurt, a potom je zabio za remi kod Austrije Beč.

Danas je pak otišao korak dalje te je zabio čak četiri gola na gostovanju kod sudionika Konferencijske lige Wolfsbergera iako je u igri proveo samo sat vremena. Prvi pogodak je upisao već u 1. minuti, a do poluvremena je zabio još dva. Nakon što se i četvrti put upisao u strijelce trener ga je izvadio iz igre pri rezultatu 0:5.

Ljubičić je tako ušao u povijest LASK-a kao prvi igrač otkad je Bundeslige da je zabio gol u prva tri ligaška susreta. Austrijski klub ga je posudio do konca sezona, a ima i opciju otkupa ugovora od Hajduka za iznos od 2,4 milijuna eura.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter