Davor Šuker Lukši Jakobušiću poželio puno sreće i uspjeha u radu

Screenshot: Z1
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je prije dva dana predstavljen na konferenciji za medije, novom predsjedniku uprave Hajduka Lukši Jakobušiću, čestitka je stigla od strane predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza – Davora Šukera.

Podsjetimo, Jakobušić je u ‘živopisnoj’ konferenciji za medije na kojoj je predstavljen, između ostalog, u dijelu u kojem je komentirao odnose navijača i kluba s Hrvatskim nogometnim savezom, zaključio da Hajduk i navijači nemaju i nisu imali potporu u borbi za čišći i transparentniji hrvatski nogomet od strane drugih navijača i klubova jer su nastupali preagresivno i s nedovoljno poštovanja prema instituciji koju HNS predstavlja.

Najavljeno zatopljenje odnosa očito su prepoznali iz Saveza, pa se tim povodom danas priopćenjem na službenoj web stranici krovne nogometne kuće u državi, oglasio Davor Šuker:

“Čestitam Lukši Jakobušiću na imenovanju na čelno mjesto Hajduka. Njegovo iskustvo gospodarstvenika i dugogodišnjeg sportskog djelatnika ukazuju da će uspješno voditi klub, vjerujem da će Hajduk s njim na čelu biti financijski stabilan i u natjecateljskom smislu konkurentan najboljim hrvatskim momčadima. Drago mi je da je gospodin Jakobušić u svom inauguracijskom obraćanju javnosti nagovijestio dobru suradnju s Hrvatskim nogometnim savezom i izrazio zadovoljstvo činjenicom da će Poljud 17. studenoga biti domaćin hrvatskoj reprezentaciji u susretu Lige nacija s Portugalom. Želim mu puno sreće i uspjeha u radu, a vrata Hrvatskog nogometnog saveza uvijek su mu otvorena za konstruktivan razgovor i suradnju.”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email