“Dinamo – to smo mi” pozvao čelnike kluba iz Maksimira na javnu debatu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Udruga “Dinamo – to smo mi” pozvala je čelnike GNK Dinamo na javnu debatu s temom preoblikovanja kojeg vodstvo kluba iz Maksimira pokušava neuspješno službeno pokrenuti skoro već četiri godine.

>> DTSM: Pozdravljamo zaustavljanje preoblikovanja Dinama i drago nam je da je to zbog naše žalbe

U svom pozivu koji je objavljen na službenoj facebook stranici udruge navode:

Udruga “Dinamo – to smo mi” poziva čelnike GNK Dinamo Zagreb u javnu debatu s temom preoblikovanja Dinama iz udruge građana u športsko dioničko društvo. S obzirom na to da pokušaj preoblikovanja traje skoro četiri godine, u javnom diskursu uprava Kluba nije na niti jedan način svojim navijačima te članovima objasnila i približila potrebu preoblikovanja Dinama. Ovim putem pozivamo čelništvo Kluba neka tema preoblikovanja Dinama prestane biti obavijena velom tajne te im nudimo priliku za raspravu; okrugli stol ili tribina kao format sučeljavanja ostavljamo na izbor upravi Dinama. Lokaciju, vrijeme i medij, također prepuštamo na odabir njima, a naš jedini uvjet je da sučeljavanje bude javno. Vrijeme je da #članovi Dinama budu točno upoznati s konkretnim potezima koji će odrediti budućnost i razvoj njihovog Kluba. #Dinamo – to smo mi!


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter