Franu Joviću pripala čast suditi finale kupa

Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Franu Joviću iz Zagreba pripala je čast suditi finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u kojem će se u četvrtak s početkom u 19 sati na Poljudu, u sklopu Jadranskog derbija, sastati Rijeka i Hajduk.

36-godišnji sudac je u dosadašnjoj karijeri vodio 11 međusobnih utakmica ove dvije momčadi, a u njima je uspješnija bila Rijeka s čak šest pobjeda, Hajduku je pripala jedna, a četiri ogleda su završila bez pobjednika.

Joviću će u četvrtak u Splitu asistirati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Kruno Šarić (Županja) i Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina) dok će za VAR biti zaduženi Ante Čuljak i Igor Krmar iz Zagreba. Delegat sraza je Zlatko Stanković (Zagreb), kontrolor suđenja Ante Vučemilović (Višnjevac), a za sigurnost ispred HNS-a će brinuti Jurica Jurjević.

Službene osobe za finale kupa:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter