Edin Terzić ponovno na klupi Borussije Dortmund

Screenshot: You Tube

Borussija Dortmund je imenovala Edina Terzića za svog novog trenera potpisavši s njim ugovor do ljeta 2025. godine. Hrvatsko-njemački stručnjak se vraća na klupu žuto-crnih nakon što se klub poslije samo godinu dana suradnje rastao s Marcom Roseom.

– “Velik broj ljudi je u u proteklom periodu mogao spoznati koliko je Borussija specijalna u mom životu. Zbog toga želim izraziti duboku zahvalnost Akiju Watzkeu, Michaelu Zorcu i Sebastianu Kehlu zbog velikog povjerenje koje su pokazali prema meni i zbog velike odgovornosti koju su mi udijelili. Učinit ćemo svaki dan sve što je u našoj moći da momčad i klub učinimo uspješnima”, rekao je Terzić nakon imenovanja na dužnost.

Terzić je momčad već vodio u prvoj polovici prošle godine kao privremeno rješenje nakon što je otkaz dobio Lucien Favre te je u tom periodu osvojio njemački kup. Nakon toga je preuzeo funkciju tehničkog direktora. Prethodno je Favreu bio pomoćnik.

Hrvatskoj javnosti 39-godišnji Terzić je poznat po suradnji sa Slavenom Bilićem kojem je bio član stožera za vrijeme mandata u Besiktasu i West Hamu. Prije toga je obnašao niz funkciju u omladinskoj školi Borussije, gdje je također bio i skaut.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter