Search
Close this search box.

Propao dolazak Josipa Brekala u Dinamo

Iako su ga od povratka u Dinamo dijelili samo detalji Josip Brekalo neće nakon sedam i pol godina ponovno odjenuti plavi dres. Realizacija posudbe je stavljena na čekanje jer vodstvo Dinama nakon teškog poraza od Lokomotive intenzivno razmišlja o raskidu suradnje s trenerom Sergejom Jakirovićem.

Agent hrvatskog reprezentativca Andy Bara je za Sportske novosti ovom prilikom izjavio: “Dinamo nije odgovorio Fiorentini. Iz Maksimira su nazvali Josipa Brekala i kazali mu da nisu odgovorili talijanskom klubu jer će možda promijeniti trenera, pa ne znaju hoće li ga novi trener željeti u momčadi! Nakon toga Brekalo im je rekao da to znači da njega zapravo ne želi Dinamo, nego samo trener Jakirović. Sve mu je bilo jasno i zahvalio se Dinamu…. Naravno da je razočaran, želio je pomoći momčadi u trci za naslovom prvaka.”

Da dolazak Brekala u Dinamo propada potvrdio je i Fabrizio Romano koji je također objavio da u plavom taboru razmišljaju o raskidu suradnje s Jakirovićem.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter